شاید خوشمزهترین کبابهای ایرانی مثل چنجه، کوبیده و برگ را در رستوران بخوریم، اما طعم کباب تابهای خانگی با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. البته به شرطی که فوت و فن پختن یک کباب تابهای خوشمزه را بلد باشید. در این دستور پخت طرز تهیه کباب تابهای با گوشت چرخکرده را آموزش میدهیم.
بین تمام غذاهای سنتی ایران کباب چیز دیگری است. این غذا جزئی از فرهنگ ایرانی به شمار میرود و از دیرباز در ایران محبوبیت زیادی داشته است. در تمام ایران از عشایر گرفته تا شهرهای مختلف، کباب تابهای یا دیگی را به شکلهای مختلف تهیه میکنند. برای مثال یکی از معروفترین کبابهای سنتی ایران کباب دیگی سنگسری است که در دل خاکستر داغ پخته میشود.
کباب تابهای علاوه بر اینکه خوشمزه است، سریع و آسان آماده میشود و همین موضوع باعث محبوبیت بیشتر آن شده. کباب تابهای هم مانند دیگر کبابهای ایرانی مواد اولیهی زیادی نیاز ندارد و با کمی پیاز و ادویه مزهدار میشود.
معمولا کباب تابهای را با گوشت گوسفند میپزند که چربتر است، اما اگر دوست داشته باشید میتوانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. حتی میتوانید به جای گوشت قرمز کباب تابهای را با مرغ بپزید. اگر دوست دارید کباب تابهای را با گوشت مرغ امتحان کنید.