مقالات

دستور پخت گنوچی ایتالیایی

تصویر-دستور-پخت-گنوچی-ایتالیایی-9865

دستور پخت گنوچی ایتالیایی

بهترین دستور پخت گنوچی ایتالیایی چگونه است؟ گنوچی یک غذای ایتالیایی سنتی است که اغلب به صورت پاستا کوچک و مستطیلی شکل می‌باشد. اصل کلمه گنوچی از واژه ایتالیایی gnocco مشتق شده است که به معنی تکه کوچکی از نان می‌باشد. برخلاف روشهای دیگر از طرز تهیه پاستا که شامل سرخ کردن با همزد تخم مرغ می‌شود، گنوچی به صورت مستقل طبخ می‌شود. این پاستا تهیه شده از ترکیب آرد، سیب زمینی و تخم‌مرغ است که به هم مخلوط می‌شوند و سپس دیگر موادی مانند پنیر، نمک و فلفل به آن اضافه می‌شود. سپس تکه‌های کوچک از این مخلوط را به شکل گنوچی درآورده و به عنوان پاستا در سس مورد نظر پخته می‌شوند.

گنوچی می‌تواند با انواع مختلف سس‌های پیتزا و یا حتی سس قرمز مصرف شود. این غذا غالباً با غذاهایی مانند پاستا و یا سالسا همراه می‌شود و به عنوان غذایی سبک و خوشمزه شناخته می‌شود. در کشورهای دیگر نیز گنوچی با ترکیبات متفاوت و نوع سس متفاوتی تهیه می‌شود.

غذاهای ایتالیایی

غذاهای ایتالیایی به عنوان یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین رژیم‌های غذایی در سراسر جهان شناخته می‌شوند. جامعه مدرن ایتالیا برای تولید محصولات کیفیت بالا، استفاده از مواد تازه و طبیعی، و تأمین چندگانه از محصولات محلی شهرت دارد. اینجا به برخی از غذاهای محبوب ایتالیایی اشاره می‌کنم:

    پیتزا: پیتزا یکی از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی است. آن شامل بیسکوییتی نازک خمیری است که با سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا تهیه می‌شود. می‌توان به طور انتخابی سایر موادی مانند سبزیجات، گوشت، ماهی و فلفل دلخواه را به آن اضافه کرد.

    پاستا: پاستا نوعی نان مشابه فتوچینی است که از آرد ساقه گندم ساخته می‌شود. معمولاً با سس‌های مختلفی نظیر راگو (سس گوشت)، سس گوجه فرنگی و سس قارچ همراه می‌شود. نوع آرد و شکل پاستا می‌تواند بسیار متنوع باشد، از جمله اسپاگتی، فتوچینی و….

    لازانیا: لازانیا یک غذای پیچیده و خوشمزه است که شامل لایه‌های آردی، سس گوجه فرنگی، مخلوط کره-آرد، پنیر رنده شده و مواد دستور پخت دلخواه مانند گوشت چرخ‌کرده، مرغ، قارچ و سبزیجات است.

    ریزوتو: ریزوتو یک غذای شیرین و درجه یک است که گرفته شده از برنج است. با سایر مرکبات، سیب زمینی و حبوبات مانند ماهیچه، قارچ و سبزیجات سرو می‌شود.

ایتالیا به عنوان یکی از کشورهای پرحجم تولید کننده شراب دنیا نیز شناخته می‌شود و مجموعه ای از انواع شراب های بسیار کیفیت بالا و مشهوری را ارائه می‌دهد.

شاید برخی از این غذاها تاکید بیشتری بر منطقه‌ای خاص ایتالیا داشته باشند و در نتیجه ممکن است تنوع چندانی در سراسر کشور نداشته باشند. بنابراین، غذاهای ایتالیایی می‌توانند با تنوع اقلیم های مختلف محدوده‌ها و خاصیت‌های دیگری را به خود بگیرد.

شما می توانید جهت اطلاع از غذاهای عجیب ایران به این لینک بروید.

دستور پخت گنوچی ایتالیایی چیست؟

مواد لازم:

    ۲ پیمانه آرد سفید یا آرد سمولینا (آرد سمولینا بهترین نوع آرد برای گنوچی است)

    ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط

    ۱ عدد تخم‌مرغ بزرگ

    نمک به میزان لازم

روش طبخ: ۱. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنید و آنها را در آب جوش بپزید تا نرم شوند. ۲. سیب‌زمینی‌ها را پوره‌کنید تا خمیری برای گنوچی بسازید. ۳. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی پوره شده، آرد، تخم‌مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر به دست آید. اگر خمیر خیلی تر و غلیظ است، می‌توانید کمی آرد بیشتری اضافه کنید. ۴. خمیر را روی سطح کار بریزید و با دست‌های خیلی کم آرد زده شده، آن را به صورت لوله‌های بلند و نازک شکل دهید. ۵. قطعات خمیر را با یک چاقو یا چنگال به گنوچی کوچکتربرش دهید. ۶. در یک قابلمه بزرگ، آبی را به جوش بیاورید و سپس نمک اضافه کنید. گنوچی‌ها را به آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه در حال پخت شوند. ۷. پس از پخت، روغن اضافی را بکشید و سس دلخواه روی آنها بریزید و آن را با پارمزان رنده شده و سبزیجات خوشمزه تزئین کنید. ۸. حالا می‌توانید گنوچی ایتالیایی خود را روی یک بشقاب زیبا بچینید و لذت ببرید!

بیشتر بخوانید:

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران

بهترین رستوران های شمال تهران

طرز تهیه گنوچی با کدو تنبل

به طور کلی، تهیه گنوچی با کدو تنبل یک نوع سس خوشمزه و عالی برای سرو گنوچی است. در زیر یک راهنمای ساده برای تهیه این وعده غذایی را برای شما توضیح می‌دهم:

مواد لازم برای طرز تهیه گنوچی با کدو تنبل:

    ۲ پیمانه کدو تنبل خرد شده

    ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    ۲ حبه سیر خردشده

    ۱ قاشق چایخوری زیره پودرشده

    ۱ پیمانه  گوجه فرنگی خرد شده

    نمک و فلفل به میزان لازم

    پارمزان رنده شده برای تزئین

تصویر-دستور-پخت-گنوچی-ایتالیایی-9382

اگر به دنبال بهترین رستوران های تجریش هستید به این صفحه بروید.

روش طبخ: ۱. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم وسط گذاشته و سیر را به آن اضافه کنید. آن را تا زمانی که سیر سرخ می شود و مزه آن آزاد شود، سرخ کنید. ۲. کدو تنبل خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آن را تا زمانی که کدو نرم شود و طعم تنبل مطلوب شود، سرخ کنید. حدود ۱۰-۱۲ دقیقه طول می‌کشد. ۳. زیره را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد داخل قابلمه ترکیب شوند. ۴. گوجه فرنگی خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. می‌توانید در این مرحله طعمگیری کنید و نمک و فلفل را به میزان خودتان اضافه کنید. ۵. قابلمه را روی حرارت بگذارید و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه آهسته بپزید، تا طعم‌ها تلخ شود و سس غلیظ شود. ۶. در حالی که سس در حال پخت است، گنوچی‌ها را مثل قدم ۶ و ۷ در تهیه گنوچی ایتالیایی پخته و آبکش کنید. ۷. گنوچی‌ها را به سس اضافه کنید و به طور کامل با سس مخلوط کنید تا روی هر قطعه گنوچی سسی بماند. ۸. گنوچی با کدو تنبل را روی بشقاب زیبا سرو کنید و با پارمزان رنده شده تزئین نمایید.

حالا گنوچی ایتالیایی آماده استفاده و سرو است. امیدوارم این راهنما به شما کمک کند تا گنوچی با کدو تنبل خوشمزه و لذت بخشی داشته باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *