طرز تهیه خوشمزه ترین بورک ترکیه
آیا به دنبال طرز تهیه خوشمزه ترین بورک ترکیه هستید؟ بورک یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ترکیه است که به روش های مختلفی می توان آن را تهیه کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوشمزه ترین بورک ترکیه را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه خوشمزه ترین بورک ترکیه، بورک پنیری
مواد لازم:
خمیر یوفکا: ۱ بسته
پنیر سفید: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست: ۱/۲ پیمانه
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
پنیر سفید را رنده کنید.
در یک کاسه، تخم مرغ، ماست، روغن مایع، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید.
با استفاده از قلم مو، مخلوط تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
مقداری از پنیر رنده شده را روی خمیر بپاشید.
خمیر را از لبه های بلند به صورت رول بپیچید.
رول های بورک را به صورت حلقه ای در سینی فر بچینید.
روی بورک ها را با باقی مانده مخلوط تخم مرغ بمالید.
بورک ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
اگر به دنبال دستور پخت سوشی مرغ هستید این صفحه به شما کمک خواهد کرد.
طرز تهیه خوشمزه ترین بورک ترکیه، بورک اسفناج
مواد لازم:
خمیر یوفکا: ۱ بسته
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
کنجد: به دلخواه
طرز تهیه:
اسفناج را پاک کرده و بشویید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن مایع تفت دهید تا نرم شود.
سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
اسفناج را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.
نمک و فلفل را به اسفناج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید.
با استفاده از قلم مو، مخلوط تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
مقداری از مواد اسفناج را روی خمیر بریزید.
خمیر را از لبه های بلند به صورت رول بپیچید.
رول های بورک را به صورت حلقه ای در سینی فر بچینید.
روی بورک ها را با باقی مانده مخلوط تخم مرغ بمالید.
به دلخواه روی بورک ها کنجد بپاشید.
بورک ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
نکات:
می توانید از انواع مختلف پنیر برای تهیه بورک پنیری استفاده کنید.
می توانید به مواد بورک اسفناج، قارچ، سیب زمینی یا گوشت نیز اضافه کنید.
شما می توانید جهت اطلاع از طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و سوسیس از این صفحه دیدن کنید.
طرز تهیه بورک ترکی با گوشت
بورک ترکی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیهای است که با مواد سادهای تهیه میشود. این غذا از لایههای خمیر یوفکا، گوشت چرخکرده، پیاز و ادویه جات تشکیل شده است.
مواد لازم برای بورک ترکی با گوشت
خمیر یوفکا: ۵ ورق
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد (اختیاری)
گوجه فرنگی: ۱ عدد (اختیاری)
سیر: ۲ حبه
ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، آویشن
روغن مایع: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا قهوهای رنگ شود.
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
ادویه جات را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ورق خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با روغن مایع چرب کنید.
مقداری از مواد گوشتی را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
خمیر را از لبهها به سمت داخل تا بزنید و به شکل رول درآورید.
رولهای بورک را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید قرار دهید.
روی بورکها را با تخم مرغ زده رومال کنید.
بورکها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ و برشته شوند.
بورک را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود، سپس سرو کنید.
میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مانند قارچ، ذرت یا نخود فرنگی نیز در بورک استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از گوشت گوسفندی یا مخلوط گوشت گوسفندی و گاو استفاده کنید.
اگر خمیر یوفکا ندارید، میتوانید از خمیر فیلو یا خمیر نان لواش نیز استفاده کنید.
بورک را میتوانید به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کنید.
طرز تهیه بورک سیب زمینی
بورک سیب زمینی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا از لایه های نازک خمیر یوفکا، سیب زمینی رنده شده، پیاز و ادویه جات تشکیل شده است. بورک سیب زمینی را می توان به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی
روش تهیه بورک سیب زمینی:
مواد لازم:
۱ بسته خمیر یوفکا
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد پیاز متوسط
۱/۲ فنجان جعفری خرد شده
۱/۴ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
۱/۴ فنجان روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور پخت:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و رنده کنید.
پیاز را ریز خرد کنید.
در یک تابه روغن زیتون را گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیب زمینی های رنده شده، جعفری، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید.
با استفاده از قلم مو، سطح خمیر را با روغن زیتون چرب کنید.
۱/۴ از مخلوط سیب زمینی را روی لبه ی یک طرف خمیر یوفکا بریزید.
خمیر را از لبه ها به سمت داخل تا کنید تا مخلوط سیب زمینی را بپوشاند.
خمیر را به صورت رول بپیچید.
رول های بورک را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
روی بورک ها را با روغن زیتون چرب کنید.
بورک ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.
بورک سیب زمینی را گرم سرو کنید.
در نهایت ما در لیست زیر نظر سنجی رستوران خوب در ایران را آماده کرده ایم که می توانید خوشمزه ترین بورک ترکیه را در این رستوران ها امتحان کنید.