طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
آیا شما هم به دنبال طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی هستید؟ این همبرگرهای آبدار و خوشمزه خانگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می شوند. اگر به دنبال طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی تا انتهای این متن همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
چک لیست مواد تشکیل دهنده
۱ کیلو گوشت گاو بدون چربی (۷٪ چربی).
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
½ فنجان پیاز چرخ شده
¼ فنجان خرده نان خشک و ریز شده
۱ یا ۲ حبه سیر، پوست کنده و خرد شده
حدود ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
حدود ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
۴ نان همبرگر (عرض ۴ اینچ)، تقسیم شده
حدود ۱/۴ فنجان سس مایونز
حدود ۱/۴ فنجان سس کچاپ
۴ برگ کاهو شسته و ترد شده
۱ گوجه فرنگی رسیده سفت، هسته گرفته و نازک برش داده شده است
پیاز قرمز ۴ ورقه نازک
مراحل تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
مرحله اول برای تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز، خرده نان، سیر، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل یک تپه با عرض حدود ۴ اینچ در آورید.
مرحله دوم برای تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
همبرگرها را روی یک کباب پز روغنی روی یک بستر جامد از ذغال داغ یا حرارت زیاد روی کباب پز گاز بگذارید. درب گریل گاز را ببندید همبرگرها را یکبار برگردانید تا دو طرف آن قهوه ای شود و داخل آن رنگ صورتی نداشته باشد . در مجموع زمان لازم برای سرخ شدن همبرگر حدود ۷ تا ۸ دقیقه است، سپس آن را از گریل خارج کنید.
مرحله سوم برای تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
نان ها را روی گریل بگذارید، سمت پایین را برش دهید و بین ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزید تا کمی برشته شوند.
مرحله چهارم برای تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
روی کف نان سس مایونز و سس کچاپ بمالید. کاهو، گوجه فرنگی، همبرگر، پیاز و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. تاپ های نان را در جای خود قرار دهید.
لازم به ذکر است که، اگر می خواهید ایمنی مطلق باکتریایی داشته باشید، باید همبرگرها را تا ۱۶۰ درجه بپزید. این دستور آنها را مرطوب نگه می دارد و درعین حال همبرگر ها خشک نمی شوند.
این همبرگرها طعمی غنی و گوشتی را ارائه می دهند، با یک مشت از گیاهان خوش طعم که می توانند با طعم دلخواه شما سفارشی شوند.
استفاده از کراکر جایگزین نان های ریز شده
اگر کراکر دارید حتما توصیه می کنیم از آنها استفاده کنید. اضافه کردن کراکر خرد شده یک روش قدیمی برای اضافه کردن طعم بیشتر نسبت به آرد سوخاری ساده است.
زمان لازم برای تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی
درست کردن همبرگر با کیفیت رستوران از ابتدا، فقط چند دقیقه طول می کشد. قبل از شروع کار، مواد تشکیل دهنده خود را آماده کنید تا در کمترین زمان ممکن همبرگر خوشمزه خود را داشته باشید.
بیشتر بخوانید در مورد طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی:
تهیه گوشت همبرگر
ابتدا یک کاسه بزرگ برای همزن قرار دهید و گوشت چرخ کرده، کراکر خرد شده، تخم مرغ، سس ورسسترشر، شیر و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
از دستان خود استفاده کنید تا کاملاً مخلوط شوند تا مخلوط کاملاً یکدست شود.
سپس، گوشت را در کاسه فشار دهید و به یک دیسک صاف تبدیل کنید. از یک چاقو برای برش دادن و تقسیم کردن مخلوط همبرگر به ۶ تا ۱/۳ پوند گریل یا تابه، یا ۱۲ قیف نازک گریل استفاده کنید.
یک ورقه پخت را که با کاغذ روغنی یا فویل پوشانده شده است، بچینید تا پتی ها را نگه دارد. مخلوط پتی را یکی یکی جمع کنید و محکم فشار دهید تا به ضخامت دلخواه خود برسید.
نان های شکل گرفته را روی سینی فر قرار دهید. با نان های ضخیم، یک فرورفتگی در مرکز هر پتی فشار دهید تا در حین پخت پف نکند.
در صورت نیاز میتوانید پتها را با ورقهای کاغذ روغنی بین لایهها قرار دهید.
سپس گریل یا ماهیتابه را از قبل روی حرارت متوسط، تقریباً ۳۵۰-۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برای یک همبرگر متوسط، پتی ها را به مدت ۳-۴ دقیقه در هر طرف گریل یا سرخ کنید.
شما می توانید برای اطلاع از بهترین فست فود تهران همین حالا به این لینک بروید.
چگونه می توانم بهترین همبرگر بدون گلوتن را درست کرد؟
اگرچه این دستور غذایی خاص بدون گلوتن نیست، اما می توان آن را به راحتی با استفاده از آرد سوخاری پانکو و نان های بدون گلوتن تهیه کرد.
آیا می توان همبرگر ها را در فر پخت؟
هنگام پخت همبرگر، باید از حرارت بالا استفاده کنید تا پوسته بیرونی تشکیل شود. فر را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید و یک ورقه پخت را در فر قرار دهید تا مانند یک توری داغ شود. پس از داغ شدن، همبرگر ها را درون فر قرار دهید.
سپس نان ها را به تابه داغ منتقل کنید. اگر نانهای نازک درست میکنید، از هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه در فر، کباب کنید. اگر نانهای ضخیم درست می کنید، هر طرف را به مدت ۵-۶ دقیقه در فر، کباب دهید.
بیشتر بخوانید در مورد طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی:
طرز تهیه چیز برگر ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه برگر ایتالیایی
نیم کیلو گوشت چرخ کرده گاو
پانچتا ۸ برش
۴ اونس پستو ریحان
۱ توپ بزرگ موزارلای دودی
۱ پیاز قرمز، به صورت گرد نازک خرد شده
۳ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق چایخوری خمیر آنچوی
برش های گوجه فرنگی رسیده
۴ عدد نان
دستورالعمل ها
برایاطلاع از طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی تا انتهای این متن همراه شدید در اخر همبرگر ایتالیایی را آموزش دادیم برای این کار باید گریل را روی حرارت زیاد کنید. گوشت چرخ کرده را به ۴ قسمت تقسیم کنید و نمک و فلفل اضافه کنید. هر تکه گوشت را با یک تکه پانچتا بپوشانید.
پیاز و موزارلا را به صورت گرد خرد کنید. کره را آب کرده و با رب گوجه فرنگی و رب آنچوی مخلوط کنید. نان ها را برش دهید و داخل آن را با کره و گوجه فرنگی پوشش دهید.
گریل را با دقت با برس روغن بزنید یا از اسپری گریل نچسب استفاده کنید. پیاز را همزمان کبابی کنید. نانها را به مدت ۳-۵ دقیقه در هر طرف و پیازها را ۱-۲ دقیقه در هر طرف کبابی کنید.
وقتی همبرگرها را برگردانید، پیازها را روی هر ساندویچ و سپس برش های موزارلا را بچینید. پنیر تا زمانی که پخت همبرگرها تمام می شود ذوب می شود.
نان ها را روی گریل باز بگذارید و به مدت ۱ دقیقه برشته کنید. پس از برشته شدن نان ها، آنها را با پستو آغشته کنید. روی هر نان لایه ای برگ های کاهو و برش های گوجه فرنگی بچینید. حالا می توانید همبرگر خوشمزه خود را نوشجان کنید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با بهترین رستوران های ایران و و جهان و دستور پخت بهترین غذاها و طرز تهیه ساندویچ همبرگر رستورانی وبسایت ما را دنبال کنید.