مقالات

طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی

طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی

آیا به دنبال طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی هستید؟پاستا آلفردو یک غذای ایتالیایی معروف است که در رستوران‌های مختلف سرو می‌شود. با ما تا انتهای این متن همراه شوید تا با طرز تهیه انواع پاستا آشنا شوید.  برای تهیه پاستا آلفردو رستورانی، می‌توانید از راه‌های زیر پیروی کنید:

مواد برای تهیه پاستا آلفردو رستورانی:

۳۰۰ گرم پاستا (معمولاً فتوچینی یا فتوچینی الگو)

۱۵۰ گرم گوشت

۲۰۰ میلی‌لیتر آب پرتقال

۵۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده

۵۰ گرم کره

نصف قاشق چایخوری آرد

نمک و فلفل به میزان مورد نیاز

طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی:

ابتدا، پاستا را در آب جوش بریزید و آن ها را طبق دستورالعمل روی بسته پاستا آب‌کش کنید.

در ظرفی متوسط، کره را داخل آن ذوب کنید.

آرد را به صورت کمی به کره اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا آرد خوب جذب شود و تشکیل خمیری دهد.

به خمیر کمی کره و آرد، آب پرتقال را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب صافی در آید.

سپس دانه‌های گوشت را اضافه کنید تا به رنگ طلایی تغییر کنند. این مرحله زمان زیادی نمی‌برد.

پس از اینکه پاستا آبکش شد، آن را به طور کامل به طبقه‌های تهیه شده اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.

در آخر، پنیر پارمزان رنده شده را به روی پاستا بپاشید و بهم بزنید تا پاستا به صورت یکپارچه باشد.

پاستای آلفردو را در بشقاب‌های سرو زیبا و دل‌نشین و طبق دلخواه با خردل، سیر و پیاز سبز سرو کنید.

پاستا آلفردو رستورانی آماده سرو است! لازم به ذکر است که ممکن است مقادیر مواد مختلف با استانداردها و سلیقه شما متفاوت باشد.

اگر به دنبال غذاهای عجیب ایران هستید به این صفحه نیز بروید.

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

در طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی، پاستا چیکن آلفردو را نیز بررسی می کنیم. طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو بسیار ساده است. در زیر یکی از روش‌های معمول برای تهیه این غذا آمده است:

مواد لازم برای تهیه پاستا چیکن آلفردو:

۳۰۰ گرم پاستا (معمولاً فتوچینی یا فتوچینی الگو)

۲ سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده به قطعات کوچک

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ حبه سیر خرد شده

۱ پیمانه شیر

۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده (برای تزیین)

طرز-تهیه-طرز-تهیه-پاستا-آلفردو-رستورانی-8483

طرز تهیه:

ابتدا، پاستا را در آب جوش بریزید، تا طبق دستور العمل روی بسته پاستا آبکش شود. سپس آبکش شده را در یک ظرف نگهداری کنید.

در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را برای چند دقیقه تفت دهید تا معطر شود و شروع به سرخ شدن کند.

قطعات مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و تا زمانی که مرغ کاملاً پخته شود و رنگ طلایی بگیرد، آنها را سرخ کنید.

شیر را به ماهیتابه اضافه کرده و همگان را با هم مخلوط کنید. تا زمانی که سس آلفردو ضخیم می‌شود، روی حرارت ضعیف نگه دارید.

پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و تا زمان ذوب شدن آن را با سس مخلوط کنید. نمک و فلفل را برحسب سلیقه اضافه کنید و بهم بزنید.

پاستا را به ماهیتابه با سس آلفردو اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا پاستا به صورت یکپارچه با سس پوشیده شود.

پاستای چیکن آلفردو را در بشقاب‌های سرو زیبا ریخته و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

پاستا چیکن آلفردو آماده سرو است! می‌توانید آن را به همراه سالاد یا نان سرو کنید. لذت ببرید!

بیشتر بخوانید در طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی:

بهترین رستوران های زنجان

رستوران خوب در ایران

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

علاوه بر طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی، طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را نیز بررسی می کنیم.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ به صورت زیر است:

مواد لازم:

۳۰۰ گرم پاستا (مثلاً فتوچینی یا فتوچینی الگو)

۲ سینه مرغ (بدون استخوان)، خرد شده به قطعات کوچک

۲۰۰ گرم قارچ خرد شده به قطعات نازک

۲ حبه سیر خرد شده

۱ پیمانه شیر

۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل به میزان لازم

جعفری خرد شده (برای تزیین)

همچنین شما می توانید جهت اطلاع از دستور پخت کیک ساده به این لینک بروید.

طرز تهیه:

ابتدا، پاستا را در آب جوش و نک بریزیدف تا طبق دستورالعمل روی بسته پاستا پخته شود. سپس آبکش شده را در یک ظرف نگهداری کنید.

در یک ماهیتابه، روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را تا زمانی که معطر شود و سبک سرخ شود، تفت دهید.

قطعات مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و تا زمانی که مرغ کاملاً پخته شود و رنگ طلایی بگیرد، سرخ کنید.

قارچ‌ها را به ماهیتابه بیفزایید و تفت دهید تا زمانی که قارچ‌ها حجمشان کم شود.

شیر را به ماهیتابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سس را روی حرارت ضعیف نگه دارید تا ضخیم شود.

پنیر پارمزان رنده را به سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود و سس یکپارچه شود. به آن طعم و مزه دهید، نمک و فلفل را بیفزایید.

پاستا را به سس آلفردو اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا پاستا به صورت یکپارچه با سس پوشیده شود.

پاستا را با جعفری تزیین کنید، برای سرو آماده است. اگر شما هم به دنبال شناخت بهترین رستوران های ایران و یا دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و خارجی هستید وب سایت ما را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *