مقالات

طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی در توستر و ماهیتابه

طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی در توستر و ماهیتابه

طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی در توستر و ماهیتابه

آیا به دنبال طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی در توستر و ماهیتابه هستید؟ پیتزا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که بسیاری از ما آن را دوست داریم. در این مقاله، به شما نحوه تهیه یک پیتزا مرغ خانگی لذیذ با استفاده از توستر و ماهیتابه را آموزش خواهیم داد.

 دستور پخت پیتزا مرغ خانگی در توستر و ماهیتابه

مواد لازم:

خمیر پیتزا:

۱ پیمانه آرد

½ پیمانه آب ولرم

۱ قاشق چایخوری مایه خمیر

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

½ قاشق چایخوری نمک

مواد روی پیتزا:

۲۰۰ گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده

۱ عدد پیاز متوسط، نگینی شده

۱ فلفل دلمه ای، نگینی شده

۱۰۰ گرم قارچ، ورقه شده

۱۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده

۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

½ قاشق چایخوری آویشن

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن زیتون

مراحل پخت برای آماده سازی خمیر

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید.

آب ولرم و روغن زیتون را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر شروع به شکل گیری کند.

خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

خمیر را در کاسه ای که کمی چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

آماده سازی مواد روی پیتزا

در یک تابه کمی روغن زیتون گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند.

مرغ ریش ریش شده، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

شما می توانید جهت اطلاع از دستور پخت انواع شیرینی مخصوص عید به این صفحه بروید.

پخت پیتزا:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت جداگانه روی سطح آردپاشی شده به قطر دلخواه پهن کنید.

خمیر را در سینی فر یا ماهیتابه قرار دهید.

روی خمیر سس گوجه فرنگی بمالید.

مواد آماده شده را روی سس بریزید.

پنیر موزارلا را روی مواد پخش کنید.

اگر از فر استفاده می کنید، پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

اگر از ماهیتابه استفاده می کنید، درب ماهیتابه را بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

پیتزا را از فر یا ماهیتابه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود، سپس برش دهید و سرو کنید.

طرز تهیه پیتزا مرغ خانگی در توستر و ماهیتابه-4346

نکات دستور پخت بهترین پیتزا ها

می توانید از انواع مختلف سبزیجات دلخواه خود در این پیتزا استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می توانید از مرغ گریل شده یا کبابی شده به جای مرغ پخته شده استفاده کنید.

اگر می خواهید پیتزای تندتری داشته باشید، می توانید از فلفل قرمز یا فلفل پاپریکا به مواد اضافه کنید.

برای اینکه پیتزای شما رژیمی تر باشد، می توانید از پنیر کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا مرغ در ماهیتابه

مواد لازم:

    تست پیتزا

    سس گوجه فرنگی

    مرغ پخته و ریز شده

    پیاز خرد شده

    فلفل دلمه‌ای خرد شده

    قارچ خرد شده

    پنیر موتزارلا

    زیتون بدون هسته

    ادویه‌های پیتزا (مانند پودر سیر، اویشن، فلفل سیاه)

طرز تهیه:

    ابتدا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس گوجه فرنگی را بر روی آن بریزید.

    سپس تست پیتزا را روی سس گوجه فرنگی قرار دهید.

    روی تست پیتزا لایه ای از مرغ پخته، پیاز، فلفل دلمه‌ای، قارچ، زیتون و پنیر موتزارلا ریخته و ادویه‌های پیتزا را بریزید.

    ماهیتابه را با درپوش بسته و روی حرارت متوسط تا پایین قرار دهید تا پیتزا پخته شود (معمولاً حدود ۱۵-۲۰ دقیقه).

    پیتزا را از ماهیتابه خارج کرده و برش دهید.

امیدوارم این روش مفید برای شما باشد و پیتزای مرغ خانگی لذت بخشی برای شما و خانواده‌تان باشد.

بیشتر بخوانید:

دستور پخت بهترین غذاهای ایتالیایی

بهترین رستوران های کرج

تهیه خمیر پیتزا در خانه یا خمیر پیتزای آماده را انتخاب کنیم؟

انتخاب بین تهیه خمیر پیتزا در خانه و استفاده از خمیر پیتزای آماده بستگی به سلیقه و زمان شما دارد. برای کاهش زمان و سریع درست کردن پیتزا، استفاده از خمیر پیتزای آماده انتخاب خوبی است، زیرا فرایند درست کردن پیتزا بسیار سریعتر و آسان‌تر می‌شود و نیاز به تهیه خمیر از ابتدا را ندارید.

اما اگر اهمیت زیادی به طعم و کیفیت خمیر پیتزا می‌دهید، تهیه خمیر پیتزا در خانه برای شما مناسب‌تر خواهد بود. این روش به شما امکان می‌دهد تا مواد اصلی و تازه‌تری را برای تهیه خمیر پیتزا استفاده کنید و طعم پیتزای خانگی‌تان را به دقت تنظیم کنید.

به طور کلی، هر دو روش و نوع خمیر پیتزا مزایا و معایب خود را دارند و بستگی به ترجیحات شخصی شما دارد.در نهایت لیستی از بهترین رستوران های ایران را ارائه می کنیم که می تواند به شما کمک کند تا طعم انواع پیتزا ها را بچشید و لذت ببرید.

نظرسنجی رستوران خوب در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *