مقالات

غذاهای عجیب ایران

غذاهای عجیب ایران

غذاهای عجیب ایران کدامند؟ گاهی اوقات سفر به معنای امتحان غذاهای عجیب ایران و تلاش برای تجربه فرهنگ متفاوت در کشوری است که از آن بازدید می کنید. یکی از بهترین راه‌ها برای انجام این کار، امتحان کردن غذاهای محلی است. امتحان کردن خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران که به غذاهای ایرانی نیز معروف هستند، یکی از آن تجربه های وسوسه انگیزی است که نمی توان از دست داد.

وقت آن است که به دور ایران سفر کنید و تمام غذاهای عجیب ایران را بخورید. ایران پر از آن کباب‌های خوشمزه و خورش‌های ایرانی است، اما آنها ممکن است به ذائقه همه خوش آیند نباشند، اما در ادامه غذاهای عجیب ایران، که در کشور های دیگر از آن با عنوان غذاهای عجیب و غریب یاد می شود، بررسی می کنیم.

لیست غذاهای عجیب ایران

کله پاچه

کله پاچه، عاشقان و متنفران زیادی دارد. یا دوستش دارند یا ازش متنفرند، در ایران اکثریت مردم آن را دوست دارند.

کله پاچه به معنای سر و پا است، زیرا این غذا با سر گوسفند شامل مغز و زبان و … با چاشنی لیمو و دارچین درست می شود. معمولاً برای صبحانه خورده می شود، صبح زود هنگام سحر.

اگر صبح زود در خیابان های ایران بگردید، متوجه انبوهی از ایرانیان می شوید که در صف انتظار، کله پاچه هستند. این بمب کالری، به افراد انرژی لازم برای گذراندن روز را می دهد.

تصویر-غذاهای-عجیب-ایران-9585

سیرابی

سیرابی یکی دیگر از غذاهای عجیب ایران است، که ظاهری ترسناک دارد و خیلی از افراد از آن به عنوان غذاهای عجیب ایران یاد می کنند. این غذا معمولا به عنوان عصرانه خورده می شود که طرفداران بسیاری دارد.

اگر به دنبال بهترین رستوران های تجریش هستید همین حالا به این صفحه مراجعه کنید.

دلمه

دلمه یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است، که خیلی از افراد آن را از غذاهای عجیب ایران می دانند. در دلمه معمولاً برخی از مواد با برگ انگور پیچیده می شود.

خاستگاه این غذا استان لرستان در ایران است و در آنجا طرفداران زیادی دارد. مواد تشکیل دهنده آن علاوه بر تره، گوشت قرمز چرخ کرده، سبزی و ادویه است.

دوغ و گوشفیل

این غذای عجیب ایرانی، اصالتاً اهل استان اصفهان است و یکی از دسرهای مورد علاقه آنجا محسوب می شود. دانستن اینکه دوغ و گوشفیل چیست ممکن است برای اولین بار از تجربه این خوراکی لذیذ، کمی ناراحت شوید!دوغ یک نوشیدنی شور است، در حالی که گوشفیل یک شیرینی ترد طلایی است که از آرد، زرده تخم مرغ و شکر تشکیل شده و در روغن پخته می شود. اما باور کنید یا نه این دسر مورد علاقه اصفهانی ها است و در بهترین رستوران های اصفهان می توانید آن را امتحان کنید.

دوغ و گوشفیل را می‌توانید در فروشگاه‌های ویژه دوغ و گوش‌فیل و همچنین رستوران‌ها و چایخانه‌ها در اطراف اصفهان پیدا کنید.

شله مشهدی

یکی دیگر از غذاهای عجیب ایران، شله مشهدی است. شله مشهدی یک غذای محلی معروف مشهدی است. به همین دلیل است که نام آن عبارت «مشهدی» به معنای از شهر مشهد، را در خود جای داده است. این غذا نوعی خورش با گوشت و حبوبات به عنوان مواد اصلی است.

نکته عجیب و خنده دار این غذا این است که شله مشهدی مخلوطی از دو غذای کاملا متفاوت با هم است و از آن به عنوان یک غذای جدید نام برده است. مثل اینکه پاستا و پیتزا را با هم مخلوط کنید و به عنوان یک غذای جدید نام ببرید. به معنای واقعی کلمه مخلوطی از خورش قیمه و حلیم است که هر دو از بهترین غذاهای ایرانی هستند.

خورشت ماست از غذاهای عجیب ایران

با وجود اینکه خورشت به معنای خورش است، اما خورشت ماست حاوی گوشت بره است اما غذای اصلی محسوب نمی شود بلکه دسر است. مواد دیگر شامل ماست، زعفران، شکر، گلاب و خلال بادام برای تزیین است. از آنجایی که مواد اولیه موجود در خورشت ماست گران است، زمانی این غذا صرفاً به خانواده سلطنتی عرضه می شد.

ماست خورشت در واقع یک دسر غیر معمول است که اغلب به عنوان پیش غذا یا پیش غذا سرو می شود و از ترکیب شکر، گلاب، ماست، زعفران، پیاز، زرده تخم مرغ، زردچوبه و گوشت گردن گوسفند له شده درست می شود. این دسر را در همه جای اصفهان می توانید پیدا کنید.

بیشتر بخوانید:

معرفی بهترین رستوران های گیاهی تهران

رستوران هندی در تهران

غذاهای ایرانی که باید امتحان کنید!

آبگوشت (دیزی)

آبگوشت ترکیبی خوشمزه از گوشت، نخود، لوبیا و سیب زمینی است. ظرف مخصوصی به نام دیزی برای خوردن آبگوشت دارد. این غذای ایرانی دارای دو قسمت خوشمزه تلیت و گوشت کوبیده است.

تلیت آبگوشت بسیار خوش طعم است که در آن نان های ایرانی مانند سنگک یا تافتون خیس می شود. تلیت آبگوشت، در واقع پوره گوشت، لوبیا و سیب زمینی است.

کشک بادمجان از غذاهای گیاهی ایرانی

اگر گیاه خوار هستید، کشک بادمجان انتخاب بسیار خوبی برای شماست. این غذا با پیاز سرخ شده، گردوی آسیاب شده و نعناع ، کشک بادمجان خوشمزه ای خواهد شد.

شما می توانید جهت اطلاع از بهترین رستوران سوشی در تهران به این صفحه بروید.

تهچین

این کیک برنجی ایرانی تهچین یکی از غذاهای زیبای ایرانی است. برنج، زعفران، ماست و مرغ مواد اصلی غذا هستند. در این غذا فیله مرغ را به صورت لایه لایه در ته قابلمه قرار می دهند.

خورشت کرفس

خورشت کرفس، خورش کرفس، یکی دیگر از غذاهای ایرانی است. در این خورش گوشت، کرفس ورقه شده یکنواخت، جعفری و نعناع خرد شده و آبلیموی تازه از مواد تشکیل دهنده آن است.

سبزی پولو

این مخلوط خوشمزه سبزی و برنج با ماهی سرخ شده در واقع یک غذای تشریفاتی است. سبزی پلو اولین ناهار سال نو ایرانی است.

باقالی پلو، غذای ایرانی برای مراسم است.

شوید پلو ایرانی با باقالی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است و غذای بسیاری از مراسم و عروسی ها است. برنج مخلوط شده با مرغ و بره بسیار خوشمزه است.

کوفته تبریزی

این غذای خوشمزه که اصالتاً تبریزی است، نوعی کوفته بزرگ است. گوشت چرخ کرده، نخود خرد شده و سبزی را تشکیل می دهند. این غذای خوشمزه ایرانی از گردو، زرشک و پیاز سرخ شده تشکیل شده است. در نهایت باید گفت، شما می توانید تمام این غذاهای عجیب ایرانی و لذیذ ایرانی را در بهترین رستوران های تهران بیابید.

شما تجربه عالی از کدام یک از این رستوران ها را دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *