غذای ساده با کمترین مواد
آیا به دنبال غذای ساده با کمترین مواد هستید؟ غذای ساده با کمترین مواد به غذایی گفته میشود که برای تهیه آن به مواد اولیه کمی نیاز دارید و در عین حال خوشمزه و مقوی باشد. این نوع غذاها برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید یا میخواهید در هزینهها صرفهجویی کنید، بسیار مناسب هستند.
برخی از ویژگیهای غذای ساده با کمترین مواد:
مواد اولیه کم: این نوع غذاها با تعداد کمی مواد اولیه تهیه میشوند که معمولاً در دسترس هستند و به راحتی میتوانید آنها را تهیه کنید.
پخت سریع: پخت این نوع غذاها به زمان کمی نیاز دارد و میتوانید در عرض چند دقیقه یا حداکثر نیم ساعت آنها را آماده کنید.
طعم و مزه خوب: با وجود مواد اولیه کم، این نوع غذاها طعم و مزه خوبی دارند و میتوانند لذت یک غذای خوشمزه را به شما هدیه دهند.
مقرون به صرفه: این نوع غذاها معمولاً ارزانتر از غذاهای دیگر هستند و برای کسانی که میخواهند در هزینهها صرفهجویی کنند، گزینه مناسبی هستند.
چند نمونه از غذای ساده با کمترین مواد
املت: املت یکی از سادهترین و سریعترین غذاهایی است که میتوانید با تخم مرغ، پیاز، گوجه فرنگی و ادویهجات تهیه کنید.
کله جوش: کله جوش یک غذای سنتی ایرانی است که با کشک، پیاز، نعناع و ادویهجات تهیه میشود.
دو پیازه آلو: دو پیازه آلو یک غذای ساده و خوشمزه است که با سیب زمینی، پیاز و ادویهجات تهیه میشود.
خوراک لوبیا چیتی: خوراک لوبیا چیتی یک غذای مقوی و سالم است که با لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویهجات تهیه میشود.
سالاد مرغ: سالاد مرغ یک غذای سالم و خوشمزه است که با مرغ پخته، کاهو، گوجه فرنگی، خیار و سس دلخواه تهیه میشود.
نکاتی برای تهیه غذای ساده با کمترین مواد
از مواد اولیهای استفاده کنید که در دسترس هستند و به راحتی میتوانید آنها را تهیه کنید.
از خلاقیت خود استفاده کنید و با ترکیب مواد اولیه مختلف، غذاهای جدید و خوشمزه خلق کنید.
از ادویهجات مختلف برای طعم دادن به غذاها استفاده کنید.
برای پخت غذاها از روشهای ساده و سریع استفاده کنید.
از منابع آنلاین و کتابهای آشپزی برای پیدا کردن دستور پخت غذاهای ساده و سریع استفاده کنید.
با کمی خلاقیت و سلیقه میتوانید غذاهای ساده و خوشمزهای با کمترین مواد اولیه تهیه کنید و از طعم و مزه آنها لذت ببرید.
اگر به دنبال طرز تهیه غذای خوراک ماهیچه ایتالیایی هستید این صفحه به شما کمک خواهد کرد.
طرز تهیه کوکو سبزی یک غذای ساده با کمترین مواد
مواد لازم:
سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سبزی کوکو را پاک کرده و بشویید. سپس آن را ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید.
سبزی های خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع در آن بریزید.
مایه کوکو را در تابه بریزید و با قاشق آن را صاف کنید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته شود.
سپس کوکو را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
کوکو را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.
برای پفکی تر شدن کوکو می توانید ۱ قاشق غذاخوری آرد به مایه کوکو اضافه کنید.
می توانید از ۱ قاشق غذاخوری زرشک و ۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده نیز در مایه کوکو استفاده کنید.
برای سرخ کردن کوکو از شعله ملایم استفاده کنید تا کوکو مغز پخت شود.
می توانید کوکو را در فر نیز بپزید. برای این کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه کوکو را در ظرف پیرکس بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
شما می توانید جهت اطلاع از دستور پخت غذای رژیمی به این لینک بروید.
دستور پخت میرزا قاسمی یک غذای ساده با کمترین مواد
مواد لازم:
بادمجان: ۳ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا روی منقل کباب کنید تا پوستشان به طور کامل بسوزد.
پس از کباب شدن، پوست بادمجان ها را جدا کنید و ساطوری ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید.
سیر را رنده یا ریز ساطوری کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را تفت دهید تا طلایی شود.
بادمجان های ساطوری شده را به سیر اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به بادمجان ها اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه فرنگی ها پخته و آبشان کشیده شود.
در یک قسمت از تابه، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید تا سفت شوند.
تخم مرغ های پخته شده را با مواد میرزا قاسمی مخلوط کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان یا کته سرو کنید.
می توانید به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را در فر نیز بپزید.
برای طعم بهتر می توانید از رب گوجه فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
مقدار سیر و تخم مرغ را می توانید به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
میرزا قاسمی را می توانید با نان، کته، یا نان لواش سرو کنید.
برای اینکه بادمجان ها طعم دودی به خود بگیرند، می توانید آنها را روی شعله مستقیم گاز کباب کنید.
برای اینکه گوجه فرنگی ها زودتر پخته شوند، می توانید آنها را قبل از اضافه کردن به بادمجان ها، کمی تفت دهید.
برای اینکه تخم مرغ ها سفت نشوند، آنها را در تابه جداگانه ای بپزید و سپس به میرزا قاسمی اضافه کنید.
با این دستور پخت ساده می توانید یک میرزا قاسمی خوشمزه و لذیذ را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
دستور پخت انواع شیرینی مخصوص عید
طرز تهیه فلافل یک غذای ساده با کمترین مواد
مواد لازم:
نخود: ۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
جعفری: ۱/۴ پیمانه (اختیاری)
زیره سبز: ۱ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود را از شب قبل در آب خیس کنید.
نخود خیس شده را آبکش کنید و به همراه پیاز، سیر، جعفری، زیره سبز، نمک و فلفل سیاه در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و به خوبی له کنید.
مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید.
در یک قابلمه گود روغن را داغ کنید و فلافل ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
فلافل های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
فلافل را با نان، سس تند، گوجه فرنگی، خیارشور و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
برای اینکه فلافل شما تردتر شود، می توانید ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر به مواد اضافه کنید.
اگر غذاساز یا چرخ گوشت ندارید، می توانید نخود را بعد از خیس کردن، با گوشتکوب له کنید.
برای طعم دهی بیشتر به فلافل می توانید از پودر تخم گشنیز، پودر سوخاری و یا زعفران نیز استفاده کنید.
می توانید به جای سرخ کردن فلافل، آن را در فر بپزید. برای این کار، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و فلافل ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
این ها تنها تعداد محدود از دستورغذای ساده با کمترین مواد بودند که معرفی کردیم برای آشنایی بیشتر با انواع دستور پخت غذا و یا بهترین رستوران های تهران و ایران وب سایت ما را دنبال کنید.