مقالات

دستور پخت بهترین دسر ها

تصویر دستور پخت بهترین دسر ها-2323

دستور پخت بهترین دسر ها

آیا شما هم به دنبال دستور پخت بهترین دسر ها هستید؟ وقتی می گوییم بهترین دسرها، منظورمان خوش طعم ترین دسر ها است! این دستور العمل ها بیشترین رتبه بندی و بیشترین بازدید کننده را در سال جاری به خود اختصاص دادند. آنها را به لیست پخت خود برای تهیه انواع دسر ها اضافه کنید.

دستور العمل ها و ایده های دسر آسان

خیلی از افراد به دنبال دستور پخت بهترین دسر ها در کوتاه ترین زمان ممکن هستند.

ما در ادامه لیستی تهیه کره ایم که همه آنها آسان هستند و زمان آماده سازی برای آن ها حداقل است.

از زولبیا بامیه گرفته تا بستنی سنتی، همه این دسرها را می ‌توان با وسایل ساده و کم  که از فروشگاه خریداری می‌کنید، در زمان کم درست کرد.

دستور پخت دسرهای محلی ایران

دسرهای ایرانی خوشمزه زیادی وجود دارد که باید آنها را بچشید. زمانی که این کار را انجام دهید، هرگز طعم آن را فراموش نخواهید کرد. پس بیایید در ابتدا به دسرهای محلی ایران را بررسی کنیم.

دستور پخت بهترین دسر ها

زولبیا بامیه، دسر ایرانی مخصوص ماه رمضان

یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایرانی زولبیا بامیه است که عموما ایرانی ها در ماه مبارک رمضان میل می کنند. طبق بررسی های انجام شده، گردشگران خارجی که در ماه مبارک رمضان به ایران سفر می کنند به سرعت جذب آن می شوند و شیفته این دسر خوشمزه می شوند.

در واقع این دسر ترکیبی از آرد، ماست، روغن، جوش شیرین و زعفران است. ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کرده و سپس روغن اضافه می کنند. وقتی مخلوط آماده شد آب و گلاب و زعفران را اضافه می‌ کنند و در آخر تفت می‌دهند.

رنگینک، شیرینی محبوب ایرانیان

در مناطق گرم جنوب ایران و حاشیه خلیج فارس خرما یکی از مهم ترین میوه هایی است که کشاورزان برداشت می کنند. در واقع خرما به عنوان یکی از مواد اصلی غذایی در بین مردم ساکن جنوب ایران شناخته می شود. از خرما برای تهیه دسر های فوق العاده خوشمزه و شگفت انگیز استفاده می کنند.

رنگینک یکی از دسرهای ایرانی است که مردم جنوب ایران با خرما درست می کنند، و طعم و رنگ فوق العاده ای دارد. برای تهیه رنگینک ابتدا باید خرمای نرم را با گردو سرخ کنید. سپس باید آنها را در آرد سرخ کنید. پس از انجام این مراحل، باید کره، دارچین، هل و پسته خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. رنگینک خوش طعم شما آماده است.

رنگینک ظاهر جذابی دارد. به همین دلیل است که وقتی همه آن را می بینند می خواهند آن را امتحان کنند. و زمانی که آن را امتحان می کنند نمی توانند از خوردن آن دست بکشند. به هر حال رنگینک یکی از دسرهای خاص و خوشمزه محلی ایرانی است.

تصویر دستور پخت بهترین دسر ها-7323

بیشتر بخوانید:

بهترین رستوران های لوکس در تهران

بهترین رستوران های سنتی تهران

فالوده شیرازی، رشته فرنگی شگفت انگیز

رشته فرنگی منجمد در گلاب ممکن است آنقدرها هم خوشمزه به نظر نرسد، اما باید آن را امتحان کنید. می‌توانید این رشته‌های ورمیشل نیمه منجمد خوشمزه را در شربت گلاب، با کمی آب لیموترش تازه یا مقداری شربت آلبالو یا هر دو میل کنید. علاوه بر این، اگر عاشق بستنی هستید، می توانید بستنی زعفرانی به آن اضافه کنند، که طعم شگفت انگیزی خواهد داشت.

اگر به دنبال دستور پخت بهترین پیتزا ها هستید به این صفحه مراجعه کنید.

دستور پخت بهترین دسر ها، بستنی سنتی

به طور کلی بستنی یکی از محبوب ترین دسرها در تمام نقاط دنیاست. ما انواع بستنی را در فرهنگ های مختلف می ببینیم. در کشور ما بستنی طرفداران زیادی دارد و ایرانی ها آن را دوست دارند. گاهی از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده می کنند. اما در بین تمام بستنی های ایران، بستنی سنتی یکی از بستنی هایی است که قدمت بسیار طولانی دارد و همین باعث می شود که یک دسر باستانی ایرانی باشد. قدمت آن به صدها سال پیش برمی گردد، ما آن را بستنی سنتی می نامیم. در دهه ۱۹۵۰، اکبر مشتی بود که ایده بستنی را مطرح کرد.

مواد تشکیل دهنده این دسر ایرانی، وانیل، زعفران، گلاب و پسته است. بستنی وانیلی و زعفرانی با تکه های خامه یخ زده و خلال پسته در دهان، طعم بسیار خوش مزه ای را به آن می دهد.

شله زرد، معجزه زعفران در دسر ایرانی

شله زرد یکی دیگر از دسرهای ایرانی است که ریشه در فرهنگ ایرانی دارد. بیشتر اوقات ایرانی ها آن را به صورت نذری درست می کنند.شله زرد نوعی شیره برنج با رنگ زرد زیبا است که از زعفران به دست می آید.

برای تهیه شله زرد غیر از برنج و زعفران از گلاب و شکر و پسته و خلال بادام نیز استفاده می کنند.

دستور پخت بهترین دسر ها، شیرینی یزدی

یزد به نوعی سرزمین شیرین شناخته شده است. شیرینی های خوشمزه زیادی وجود دارد که مطمئنا بیشتر آنها را دوست خواهید داشت. قنادی حاج خلیفه بهشت ​​شیرینی است که باید سری به آن بزنید. در آنجا می توانید شیرینی و آب نبات با اشکال و طعم های مختلف پیدا کنید. دیدن این همه دسر ایرانی به یکباره باعث نشاط شما می شود.

اگر به دنبال دستور پخت بهترین کباب ها هستید، همین حالا از این لینک دیدن کنید.

کلوچه، دسر ایرانی

کلوچه یکی از بهترین شیرینی های پر شده با مواد مختلف است. مواد تشکیل دهنده بستگی به این دارد که کلوچه از کجا آمده باشد. اما مواد اصلی معمولاً دارچین، شکر و گردو هستند. مثلا کلوچه فومن خیلی معروف است، یا کلوچه کرمان که داخلش خرمای چرخ کرده با تزئینات ظریف بر روی آن همراه است. آنچه ایرانیان به آن کولوچه می گویند معمولا گرد با تزئینات مختلف رویه است و آن را با چای به عنوان میان وعده می خورند.

بیشتر بخوانید:

بهترین رستوران های هندی در تهران

بهترین رستوران های تهران به انتخاب مردم

سوهان، دسر ایرانی

برای چشیدن این دسر خوشمزه در شهری که متعلق به آن است باید به شهر مذهبی قم سری بزنید. سوهان بسیار ترد و کره ای است. مواد تشکیل دهنده این دسر ایرانی شگفت انگیز جوانه گندم، گلاب، تخم مرغ، شکر، کره و هل با تزئینات پسته و بادام روی آن است. اگر می خواهید طعم عالی آن را دوچندان کنید، پیشنهاد می کنیم آن را با چای امتحان کنید. وقتی قطعه ای را امتحان می کنید، تصور می کنید، که این قطعه کافی است، اما یک دقیقه بیشتر طول نمی کشد که دست خود را برای یک قطعه دیگر دراز می کنید. باید مراقب باشید، در غیر این صورت، ممکن است ناگهان با یک ظرف خالی مواجه شوید.

گز، شیره انگبین در دسر ایرانی

اگر به اصفهان سفر کردید مطمئن شوید که دسر محلی محبوب این منطقه یعنی گز را از دست نخواهید داد. این نام از یک گیاه گرفته شده است. این گیاه شیره مخصوصی به نام انگبین دارد که از آن برای تهیه گز استفاده می کنند. بنابراین مواد تشکیل دهنده شیره انگبین، شکر سفید، تخم مرغ، گلاب، بادام یا پسته یا هر دو است. گز در اشکال مختلف موجود است. برخی از آنها گرد و در آرد ( گز آردی) هستند.

خورش ماست، یکی دیگر از دسرهای محبوب ایرانی

خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است. خورش ماست طعم شیرینی دارد و بسیار خوش طعم است و در واقع یک دسر یا پیش غذا است. با رنگ و طعم مسحورکننده زعفرانی، ظاهر خامه ای و طعم بی نظیری که نمی توانید حدس بزنید که گوشت در آن نیز وجود دارد. اما در اینجا مواد تشکیل دهنده گوشت، تخم مرغ، شکر، ماست، زعفران، گلاب، نمک و … است.

امرزوه در اینترنت و دیگر فضاهای مجازی دستور تهیه انواع دسر های فرنگی و یا محلی وجود دارد که افراد می توانند بنا بر ذائقه خود از هر کدام از آن استفاده کنند، ما در این مطلب تنها برخی از دستور پخت بهترین دسر ها را بررسی کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *