بهترین غذاهای ایرانی
بهترین غذاهای ایرانی که باید بچشید کدامند؟ آیا تا به حال طعم فرهنگ و تاریخ یک ملت را چشیده اید؟ چه چیزی به یاد ماندنی تر از طعم ملتی با تنوع طعم و مزه در غذاهایشان است؟ ترکیبی عالی از سبزی های تازه، ترشی انار، بوی زعفران، زرشک و آجیل به همراه عطر تازه برنج، شما را به این طعم های بی نظیر دعوت می کند. این تنها جادوی غذاهای ایرانی است که همه این طعم های باورنکردنی را در کنار هم جمع می کند و یک فرهنگ و تاریخ واحد را نشان می دهد.
حتی یک غذای معمولی از غذاهای ایرانی که تقریباً در تمام رستوران های اطراف ایران یافت می شود، می تواند انواع مختلفی داشته باشد. کباب چه بره چرخ کرده یا چه مرغ تکه تکه شده، محبوب ترین کباب در بین ایرانی هاست. فرهنگ و آداب غذایی ایرانی به کباب ها رنگ ایرانی می بخشد. نحوه سرو و غذا خوردن ایرانیان راز لذت بردن از غذایشان است. بوی گوشت تازه کبابی همراه با نان سنگک تازه داغ یا نان تخت و یک بشقاب سبزی و پیاز خوش طعم قطعاً شما را وسوسه میکند.
شما می توانید دستور پخت بهترین کباب ها را در این لینک پیدا کنید.
شاید در بسیاری از کشورهای دیگر و یا حتی در محله های فارس نشین کشورهای دیگر طعم کباب را چشیده باشید. با این حال، تا زمانی که طعم اصلی فارسی را نچشید، از تفاوت سلیقه آنها خبر نخواهید داشت.
آشنایی با همه آن ادویه ها، دارچین، زردچوبه، زعفران و یادگیری نحوه مخلوط کردن آنها برای به دست آوردن طعم فوق العاده یکی از مهارت هایی است که در آشپزخانه سنتی ایرانی خواهید آموخت. یکی دیگر از کباب های خوش طعم ایرانی ها کباب جوجه با برنج است. برخی از افراد گوشت سفید را به گوشت قرمز ترجیح می دهند.
ایرانی ها نیز به بادمجان علاقه دارند و آن را در بسیاری از غذاهای سنتی و محلی خود می شناسند. یکی از این غذاهای محلی مربوط به کوهپایه های شمالی رشته کوه البرز است که انواع غذاهای محلی مرزهای خوراکی غذاهای شمال ایران را گسترش می دهد. میرزا قاسمی از آن دسته غذاهایی است که از سفره های شمال ایران تا تمام سفره های غذاخوری ایرانی ها را طی کرده است.
میرزا قاسمی یک غذا از بادمجان له شده ی دودی و گوجه فرنگی تشکیل شده است. خوردن آن با مقداری نان تازه یک رویا است.
بیشتر بخوانید:
بهترین رستوران های امارات متحده عربی
فرهنگ ایرانی
فرهنگ ایرانی صمیمیت و با هم بودن را بر همه چیز مقدم می دارد. لذت صرف غذا با ایرانیها در چیدمان سفرهشان و صحبت درباره روزشان به شیوهای طنز است تا همه بخندند و لذت ببرند. زمانی که به ایران سفر می کنید، امتحان کردن یک اقامتگاه در خانه، خاطره شما از خوردن غذاهای ایرانی را به خاطره ای فراموش نشدنی تبدیل می کند، صرف نظر از اینکه چه غذایی دارد. آش رشته یک غذای محلی است که با رشته ها و سبزی های مخصوص درست می شود .
جدا از همه غذاهای متنوعی که ممکن است در فرهنگ غذایی ایرانی برایتان جالب باشد، دسرها و نوشیدنی هایی نیز وجود دارند که ارزش امتحان کردن را دارند. بسیاری از ایرانیان تهدیگ را خوشمزه ترین قسمت غذا می دانند. لایه ترد چیپس سیب زمینی یا نان تخت در ته تابه که با زعفران زرد شده است، هر شکم گرسنه ای را فریب می دهد. برخی دیگر ماست و خیار، مخلوطی از ماست محلی و بستنی خیار یا زعفرانی را امتحان می کنند.
شما می توانید برای اطلاع از دستور پخت بهترین دسر ها به این لینک بروید.
تنوع غذاهایی که در سفر به ایران امتحان می کنید فراتر از طعم زعفران و گلاب است که شاید قبلاً نام آن را شنیده باشید. از این گذشته، با چنین تنوعی، تجربیات جدیدی به وجود میآید که ممکن است در عین حال برای شما عجیب و شگفتانگیز به نظر برسد، چیزهایی که انتظارش را نداشتید. ممکن است برای شما هم اتفاق بیفتد، و با یک تجربه غذایی متفاوت روبرو شوید. دیزی یا آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در بسیاری از بهترین رستوران های ایرانی به سبک سنتی سرو می شود.
دیزی، یک غذای ایرانی که حتما باید امتحان کنید
دیزی یا آبگوشت را با گوشت گوساله و نخود و سیب زمینی درست می کنند و همه مواد را در ظرفی سفالی می ریزند تا چند ساعت گوشت آن پخته شود که می توانید آن را له کنید.
به عنوان راهنمای سفر، همه رستوران های سنتی دیزی را برای ناهار یا شام سرو می کنند. باید نان را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در ظرف آب گوشت فرو کنید تا بخورید. سپس تمام حبوبات و گوشت و سیب زمینی را مخلوط کرده و با نان میل کنید.
قیمه ترکیب خوشمزه از بهترین غذاهای ایرانی
قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که هیچکس نمی تواند در ایرانگردی با آن همراه شود و این خورش خوشمزه را با برنج در رستوران نخورد. این غذا با گوشت، نخود فرنگی و سیب زمینی پخته می شود.
همچنین می توانید بادمجان و گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید. به نام خورشت بادمجون یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با برنج مصرف می شود.
قورمه سبزی غذای بی نظیر ایرانی
قورمه سبزی یکی از لذیذترین، پرطرفدارترین و از بهترین غذاهای ایرانی است. این غذا در لیست ۱۰ غذای ایرانی برتر است و نمیتوانم کسی را پیدا کند که آن را دوست نداشته باشد. این مخلوط از سبزیجات تازه شیرین جعفری و گشنیز است که با لوبیا قرمز و گوشت بره پخته شده است.
یکی از طعم های خاص به فرد قورمه سبزی سبزی شنبلیله است که برای بسیاری از طعم های گردشگری اروپایی جدید و ناآشنا است.
چلو گوشت از بهترین غذاهای ایرانی
چولوگوشت، یک غذای محبوب ایرانی است. این غذای نمادین، همراه با برنج دم کرده زعفرانی با تکههای لطیف گوشت بره یا گاو است. محبوبیت پایدار آن، چه در داخل و چه در سطح بین المللی، جذابیت همیشگی این غذا را برجسته می کند. وقتی به غذاهای ایرانی فکر می کنید، جذابیت معطر چولوگوشت تصویری است که اغلب به ذهن خطور می کند.
خورشت خلال
خورشت خلال در میان انبوه غذاهایی که غذای محبوب ایران را تشکیل میدهند، برجسته است. این خورش لذیذ با ترکیبی غنی از گوشت، زعفران و از همه مهمتر تکههای بادام (خلال) که بافتی بینظیر و طعم آجیلی دارد، مشخص میشود. این غذا که اغلب به آرامی پخته می شود، ادویه های معطر را با تکه های لطیف گوشت مخلوط می کند و اطمینان می دهد که هر لقمه سفری خوش طعم است. مانند بسیاری از خورش های ایرانی، معمولاً در کنار برنج ایرانی سرو می شود. برای بسیاری، خورشت خلال فقط یک وعده غذایی نیست، بلکه طعمی از سنت است، که طعم بهترین غذاهای ایران را با افتخار به نمایش می گذارد.
شما می توانید برای اطلاع از غذاهای عجیب ایران به این صفحه مراجعه کنید.
زرشک پلو، ترکیبی از طعم شیرین و خوش طعم
زرشک پلو از بهترین غذاهای ایرانی است. این غذای باستانی و پرطرفدار که جزو ۱۰ غذای برتر ایرانی است، مملو از زرشک قرمز است که قبل از پختن با برنج و کره خشک می شود که به طعم زرشک و مرغ خوش طعم کمک می کند.