مقالات

بهترین رستوران‌ های محلی استانبول

تصویر-بهترین-رستوران‌های-محلی-استانبول-9707

بهترین رستوران‌ های محلی استانبول

بهترین رستوران‌ های محلی استانبول کدامند؟ رستوران های ترکی محلی استانبول غذاهای سنتی ترکی را با قیمت های مقرون به صرفه ارائه می دهند. این رستوران ها که در مناطق تاریخی استانبول واقع شده اند، به ویژه برای ناهار ترجیح داده می شوند.البته رستوران های درجه یک بسیاری در استانبول وجود دارند که در مطالب بعدی به آن ها می پردازیم.

بهترین رستوران های ترکی محلی استانبول

به جرئت می توان گفت، هیچ کجای زمین مانند استانبول نیست. استانبول به عنوان نقطه ای است خاورمیانه که، اروپا و آسیا را به هم می رساند. فرهنگ های متعددی که به طور یکپارچه در برابر یکدیگر قرار می گیرند، که می توان تنوع فرهنگ را در استانبول به بهترین وجه در صحنه غذای آن مشاهده کرد. رستوران های استانبول جزو بهترین رستوران های جهان هستند.

برای غذا خوردن سریع، چرخ دستی های غذای خیابانی  وجود دارند، و برای وعده‌های غذایی بزرگ ‌تر، می‌توانید به یکی از کباب‌خانه‌ها یا میخانه‌های سنتی مراجعه کنید. به لطف موقعیت ساحلی آن، غذاهای دریایی در این شهر به طرز شگفت انگیزی تازه هستند، در حالی که مانند بقیه ترکیه، غذاهای گیاهی نیز توجه زیادی را به خود جلب می کند.

بهترین رستوران های ترکی محلی استانبول در مناطق تاریخی مانند امینونو (نزدیک سلطان احمد)، فاتح (شبه جزیره تاریخی)، بی اوغلو (معروف به تقسیم)، اسکودار و کادیکوی (سمت آسیایی) واقع شده اند.

در این رستوران ها می توانید غذاهای ترکی با قدمت قرن ها را با قیمت های بسیار ارزان امتحان کنید. البته لازم به ذکر است که در رستوران های محلی ترکیه مشروبات الکلی سرو نمی شود. در عوض، می توانید نوشیدنی های سنتی را امتحان کنید.

تصویر-بهترین-رستوران‌های-محلی-استانبول-2234

رستوران Kasap Osman

Kasap Osmanرستورانی است که در آن می توانید خوشمزه ترین دونر کباب استانبول را امتحان کنید و در سمت راست خیابان هوکا پاشا در گوشه و کنار واقع شده است. لذیذترین غذایی که در Kasap Osman سرو می شود یک وعده دونر کباب است. علاوه بر این، می توانید غذاهای سنتی گوشتی و کباب ترکی را در این رستوران امتحان کنید.

بیشتر رستوران‌های خیابان هوکا پاشا از قرن نوزدهم، یعنی آخرین دوره امپراتوری عثمانی، اینجا بوده‌اند.خیابان هوکاپاشا همچنین به خاطر مرکز فرهنگی اش، که بهترین نمایش درویشی چرخان را در شهر ارائه می دهد، مشهور است.

رستوران Filibe Koftecisi

Filibe Koftecisi در قرن ۱۹ توسط خانواده ای که از بالکان به استانبول آمده بودند تأسیس شد. این رستوران منوی بسیار ساده ای دارد و کوفته، یکی از غذاهی محبوبش است که سرو می شود. می توانید سالاد لوبیا را به همراه کوفته سفارش دهید و از یک ناهار ساده اما خوشمزه لذت ببرید. این رستوران به‌عنوان یکی از بهترین رستوران‌های محلی ترکیه در استانبول شناخته می‌شود.

مطالب بیشتر:

بهترین رستوران های ایران

 بهترین سوپ بهترین رستوران ایران

 استانبول

Namli Rumeli Koftecisi

Namli Rumeli Koftecisi در سال ۱۹۸۲ افتتاح شد و یکی از رستوران های محلی واقع در خیابان هوکا پاشا است. به خاطر کوفته اش معروف است، اما می توانید شینشل کباب مرغ و سایر شیشلیک گوشت را در اینجا پیدا کنید. سالاد لوبیا و سالاد فصل نیز در این رستوران خوشمزه است.

تا کنون در مورد سه رستوران در ساحل شهر قدیمی استانبول صحبت کرده ایم. این منطقه در فاصله چند قدمی مکان‌های نمادین مانند پل گالاتا و بازار ادویه جات است.

دومین ویژگی مهم این منطقه این است که به خاطر دسر فروشی های ترکی اش معروف است. اگر به شیرینی های سنتی ترکیه علاقه مند هستید، در این منطقه از خودن آن ها لذت ببرید.

رستوران مورور استانبول

رستوران مورور منویی دارد که تقریباً همه مواد را،  از سبزیجات گرفته تا کالاماری و استیک، روی آتش کبابی دارد. غذای محبوب اختاپوس یک پیش غذای خوشمزه را ایجاد می کند، به خصوص وقتی که بعد از آن بره خوشمزه تراکیایی رستوران باشد.

برای این رستوران معمولا نیازی به رزرو میز از قبل نمی باشد، اما آماده باشید که عصرها با ازدحام جمعیت بجنگید. رستوران مورور بعد از ساعت ۸ شب شلوغ‌ ترین رستوران است، اما ارزش آن را دارد که در غروب آفتاب بنشینید و مناظر رمانتیک شبه جزیره را ببینید.

شما می توانید جهت اطلاع از بهترین رستوران های امارات متحده عربی به این لینک بروید.

بهترین رستوران های ترکی در استانبول

بهترین غذاهای ترکی را در استانبول کجا بخوریم؟ ارزینجانلی علی بابا رستورانی است که در آن می‌توانید خوشمزه‌ ترین لوبیاها را در میان بسیاری دیگر که یکی پس از دیگری در سلیمانیه ردیف می‌کنند، پیدا کنید. عادت بسیاری از مردم این است که پس از بازدید از مسجد معروف سلیمانیه استانبول، در این رستوران استراحت کنند.

ارزینجانلی علی بابا از لوبیاهای معروف درماسون استفاده می کند و غذاهای کلاسیک ترکی دیگری مانند لوبیا سبز، کباب چرخ کرده در سینی، کوفته سرخ شده و خورشت بره را می توانید در این رستوران پیدا کنید.این رستوران در کنار مسجد سلیمانیه، یکی از مهمترین بناهای تاریخی استانبول قرار دارد.

رستوران Hunkar Lokantasi

Hunkar Lokantasi یک تجارت خانوادگی است که از سال ۱۹۵۰ ارائه می شود. این رستوران متعلق به خانواده Ugumu است که ۴ نسل آشپزی می کنند.

این رستوران در حال حاضر دارای منوی بسیار غنی از غذاهای سنتی ترکی است. علاوه بر این، سرآشپزها به طور مداوم غذاهای محلی مناطق مختلف ترکیه را به منو اضافه می کنند.

رستوران Lades

رستوران Lades با نام Lades Muhallebicisi ، نزدیک به میدان تقسیم  است. این رستوران که در گذشته دسرهای سبک ترکی سرو می کرد، از سال ۱۹۸۶ به رستورانی با منوی سنتی تبدیل شد.در این رستوران می‌توانید غذاهای سنتی غذاهای ترکی و خورشت بره را پیدا کنید.از آنجایی که رستوران Lades به عنوان دسرفروشی در دهه ۶۰ افتتاح شد، همچنان این سنت را ادامه می دهد.رستوران Lades نزدیک ترین مکان به میدان تقسیم در لیست رستوران های محلی ترکیه ای استانبول است. می توانید از مکان های اقامتی محبوب در داخل و اطراف تکسیم به این رستوران بروید.

بیشتر بخوانید:

بهترین رستوران های برتر ایران

ویژگی های بهترین رستوران جهان

بهترین رستوران های تهران

به نظر شما بهترین رستوران های استانبول کدامند؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *