دستور پخت بهترین کیک خانگی
خیلی از افراد برای تجربه یک عصرانه عالی به دنبال دستور پخت بهترین کیک خانگی هستند، به همین دلیل ما در ادامه ۳ نوع کیک خانگی که بسیار پرطرفدار و البته خوشمزه است را بررسی می کنیم، با ما همراه باشید.
کیک شکلاتی کلاسیک
اگر نیاز دارید که طرز تهیه کیک شکلاتی را از ابتدا یاد بگیرید، این دستور پخت کیک شکلاتی خانگی آسان، برای شروع بهترین است.
مواد مورد نیار کیک شکلاتی
۲/۳ فنجان کره نرم شده
شکر ۱-۲/۳ پیمانه
۳ تخم مرغ بزرگ، که به دمای اتاق رسیده باشند
۲ فنجان آرد همه منظوره
۲/۳ فنجان کاکائو مخصوص پخت
۱-۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۱-۱/۳ فنجان شیر
در یک کاسه، کره و شکر را به مدت ۵-۷ دقیقه تا زمانی که سبک و پف کند، بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید. آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید. شیر را به طور متناوب به مخلوط خامهای اضافه کنید و بعد از هر افزودن هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را داخل قالب چرب شده و آردپاشی شده بریزید.
زمان پخت کیک شکلاتی
در دمای ۳۵۰ درجه کیک را بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، ۳۵-۴۰ دقیقه نیاز است. بعد از خارج کردن کیک از فر، روی توری سیمی کاملا خنک کنید. وقتی کیک خنک شد، شکر شیرینی پزی بپاشید یا روی آن را با هر میوه ای که مورد علاقه خود است، بپوشانید.
نکات کیک شکلاتی کلاسیک
چگونه می توان یک کیک شکلاتی با بافتی خوب داشت؟
راه های مختلفی برای اطمینان از بافتی عالی از کیک وجود دارد. ابتدا مطمئن شوید که مواد شما قبل از شروع در دمای اتاق هستند. دوم، وقتی مواد خشک را به خمیر اضافه می کنید، از زدن بیش از حد مواد خشک خودداری کنید. در آخر شیر را به تناوب با مواد خشک اضافه کنید و همیشه با مواد خشک شروع و با مواد خشک تمام کنید. به خاطر داشته باشید که تعویض مواد، مانند شیر کامل، بافت و رطوبت کیک را تغییر می دهد.
کدام شکلات برای کیک بهتر است؟
دستور پخت بهترین کیک خانگی، پودر کاکائو شیرین نشده برای این کیک توصیه می شود. این پودرف سرشار از کره کاکائو است و کاملا در خمیر حل می شود تا بافتی خوب، صاف و طعم شکلاتی قوی ایجاد کند.
چطور متوجه شویم که پخت کیک به پایان رسیده است؟
زمانی متوجه خواهید شد که کیک شما، کاملا پخته است که، خلال دندان یا تستر کیک که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید. کیک را در حداقل زمان پخت تست کنید. اگر خلال دندان هنوز خمیر یا خرده های بسیار مرطوب روی آن است، پخت را ادامه دهید و دوباره تست کنید.
اگر به دنبال دستور پخت بهترین پیتزا ها هستید، کافی است به این لینک مراجعه کنید.
دستور پخت کیک آناناس
دستور پخت بهترین کیک خانگی، کیک آناناس
۱/۲ فنجان کره
۱ فنجان شکر قهوه ای
۱ قوطی آناناس ورقه شده
۱/۲ فنجان اسپند خرد شده
۳ تخم مرغ بزرگ؛ که به دمای اتاق رسیده باشد
۱ فنجان شکر
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
فر را با دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید. کره را ذوب کنید. شکر قهوه ای را اضافه کنید؛ خوب مخلوط کنید تا شکر آب شود. آناناس را آبکش کنید و ۱/۳ فنجان آب آن را ذخیره کنید. حدود ۸ برش آناناس را در یک لایه روی شکر بچینید. اسپند را روی آناناس بپاشید.
حالا در یک کاسه بزرگ دیگر، زرده های تخم مرغ را بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. شکر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید. با وانیل و آب آناناس ذخیره شده مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید؛ به تدریج به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، سفیدههای تخممرغ را با سرعت زیاد بزنید تا سفت شکل بگیرد. ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، کیک را بپزید (اگر کیک خیلی زود قهوه ای شد، آن را با فویل بپوشانید).
اگر شما به دنبال دستور پخت بهترین دسر ها هستید همین حالا به این لینک مراجعه کنید.
کیک دارچینی
دستور پخت بهترین کیک خانگی، کیک دارچینی
۱ فنجان کره نرم شده
۲-۳/۴ فنجان شکر
۴ تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۳ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ فنجان خامه
۲ قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
۱/۲ فنجان گردوی خرد شده
در یک کاسه بزرگ، کره خامه ای و ۲ پیمانه شکر را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تا زمانی که سبک شود و پف کند، بریزید. هر بار ۱ تخم مرغ اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید؛ به طور متناوب با خامه اضافه کنید و بعد از هر بار به اندازه کافی هم بزنید تا خمیر یکدست بماند.
یک سوم خمیر را در قالب ۱۰ اینچی چرب شده بریزید. دارچین، آجیل و ۳/۴ فنجان شکر باقی مانده را با هم ترکیب کنید. یک سوم مخلوط را روی خمیر در تابه بپاشید. لایه ها را ۲ بار دیگر تکرار کنید. در دمای ۳۵۰ درجه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، برای اینکار زمانی در حدود ۶۰-۶۵ دقیقه لازم است. ۱۵ دقیقه قبل از برداشتن از تابه روی توری سیمی خنک کنید تا کاملا خنک شود.
همچنین اگر به دنبال رستوران در تهران برای صبحانه هستید از این لینک استفاده کنید.
چرا گاهی کیک دارچینی خشک می شود؟
اگر کیک شما خشک است، ممکن است بیش از حد پخته شده باشد. همیشه پخت را با حداقل زمان پخت و آماده بودن بررسی کنید. اندازه گیری درست آرد نیز مهم است. قبل از اندازه گیری، آرد را با قاشق یا لیسک هم بزنید. برای اینکار آرد را با قاشق در یک پیمانه اندازه گیری خشک بریزید تا پر شود، سپس سطح آن را با چاقو صاف کنید. برای اندازه گیری دقیق تر، وزن کردن آرد را پیشنهاد می کنیم.
علت از هم پاشیدن کیک چیست؟
خمیری که به درستی مخلوط نشده باشد، می تواند باعث ترد شدن کیک شود. مخلوط کردن دقیق باعث توزیع یکنواخت مواد در سراسر خمیر می شود. خراش دادن مکرر کناره ها و کف کاسه با کاردک پلاستیکی باعث می شود که همه مواد با هم ترکیب شوند. اما مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود، که می تواند باعث سفت شدن کیک شود. این ها تنها تعدادی از دستور پخت بهترین کیک خانگی بودند که لیست کردیم با ما همراه باشید تا بهترین طعم ها را تجربه کنید.
بیشتر بخوانید:
۷ مورد از بهترین رستوران های ایران
بهترین رستوران های هندی در تهران
راه های جلوگیری از خمیر شدن کیک
برای جلوگیری از خمیر شدن کیک، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
استفاده از مواد در دمای اتاق: قبل از شروع تهیه کیک، مطمئن شوید که تمام مواد (مانند تخممرغ و ماست) در دمای اتاق قرار دارند. این کار موجب تسریع فرآیند مخلوط شدن مواد و جلوگیری از خمیر شدن کیک میشود.
حین مخلوط کردن مواد، از سرعت متوسط یا پایینتری استفاده کنید و تا حد امکان فاصلهای بهینه بین مواد و سرعت میکسر داشته باشید. از میکسر از نوع پیشرفته استفاده کنید و توجه کنید که حتی با دست، مواد را بیش از حد زیاد نزنید تا حجم غلظت آن کم نشود.
دقت در زمان پخت: موقع پخت کیک، حتماً طبق دستور العمل پیشروید. عدم رعایت زمان پخت ممکن است باعث خمیر شدن کیک یا عدم پخته شدن داخل آن شود.
استفاده از پودر کیک مخصوص: اگر میتوانید، از پودر کیک خاص برای تهیه کیک استفاده کنید که معمولاً دارای ترکیبی از مواد مختلفی هستند.
عدم باز کردن درب فر: در طول پخت کیک، تا جای ممکن از باز کردن درب فر خودداری کنید. باز کردن درب فر ممکن است باعث ورود هوا به فضای دمایی فر شود و موجب خمیر شدن کیک شود.
امیدوارم که این راهها موجب شود که مشکل خمیر شدن کیک برای شما کاهش یابد. به هر حال، همیشه عوامل مختلفی نظیر نوع مواد استفاده شده و شرایط پخت ممکن است تأثیر داشته باشند، بنابراین بهتر است تجربه و مهارت های مورد نیاز برای هر نوع کیک را در نظر بگیرید.