طرز تهیه غذای خوراک ماهیچه ایتالیایی
آیا شما هم به دنبال طرز تهیه غذای خوراک ماهیچه ایتالیایی هستید؟ بهترین روش پخت اسوبوکو یا همان خوراک ماهیچه ایتالیایی چیست؟ خوراک ماهیچه ایتالیایی یک غذای مشهور ایتالیایی است که از ماهیچه گاو تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم بینظیر و طرز تهیه خاصاش، در رستورانهای ایتالیایی سراسر جهان مورد علاقه قرار گرفته است.
برای تهیه خوراک ماهیچه، ابتدا ماهیچه گاو به شکل برشهای تکههای مستطیلی بریده میشود. سپس تکههای ماهیچه در آرد و پودر سیر و سیبزمینی غلتانده شده و سپس در روغن زیتون سرخ میشوند تا رنگی طلایی به خود بگیرند.
در مرحلهی بعد، تکههای ماهیچه به همراه سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، کرفس و هویج خوابانده شده و در دیگی به همراه سس پیاز، گوجهفرنگی و ادویههای مخصوص میپزند.
بعد از پخت کامل و رسیدن ماهیچه به خشکی و تردی کافی، خوراک ماهیچه در ظروف سرو و با مزهدهی کنندههای مانند پوست نارنج، رب میوه، یا زعفران تزئین شده .
خوراک ماهیچه ایتالیایی معمولاً با نان توست همراه میشود و یک غذای سنتی و ومحبوب ایتالیا محسوب میشود.
طرز تهیه اسوبوکو خوراک ماهیچه ایتالیایی با ریزوتوی زعفرانی چگونه است؟
طرز تهیه اسوبوکو خوراک ماهیچه ایتالیایی با ریزوتوی زعفرانی عبارت است از تهیه خوراک ماهیچه و سرو آن با ریزوتوی زعفرانی.
مواد لازم برای خوراک اسوبوکو:
تکههای ماهیچه گاو (۲ تا ۳ عدد)
پیاز خرد شده (۱ عدد متوسط)
سیر خرد شده (۲ حبه)
کرفس خرد شده (۱ عدد)
هویج خرد شده (۱ عدد متوسط)
رب گوجهفرنگی (۲ قاشق سوپخوری)
سبزیجات تازه مانند زعفران، ریحان و سرکه بالزامیک (برای تزئین و طعمدهی)
شما می توانید جهت اطلاع از طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی به این صفحه بروید.
مواد لازم برای ریزوتو زعفرانی:
برنج آربوریو (۱ پیمانه)
پیاز خرد شده (۱ عدد متوسط)
سیر خرد شده (۲ حبه)
زعفران
کره (۱ قاشق سوپخوری)
پنیر پارمزان تازه ترکیب شده (نصف پیمانه)
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا با استفاده از روغن زیتون، پیاز و سیر را در یک قابلمه با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند و رنگی طلایی بگیرند.
ماهیچه گاو را به طول ۳-۴ سانتیمتر تکیه کنید و همراه با گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، کرفس و هویج در ظرفی مزه دار کنید. سپس آرد اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
حالا ادویهها را بر روی ماهیچه پخش کنید و آن را با باقی مواد در یک مقدار پیاز تفت دهید. باید به آرامی و در حرارت پایین آن را تفت دهید و در هر طرف آن را به ترتیب ۶۰ ثانیه بپزید.
سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید، آن را با سبزیجات دیگر (به خصوص قارچها) بپزید و حرارت روی کم قرار دهید.
بیشتر بخوانید در طرز تهیه غذای خوراک ماهیچه ایتالیایی:
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و سوسیس
خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی
ایتالیا یکی از تنوع بخشترین و خوشمزه ترین آشپزیهای جهان را داراست و تعداد زیادی غذای محبوب و خوشمزه در این کشور وجود دارد. در زیر به تعدادی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی اشاره میکنم:
پیتزا (Pizza): پیتزا یکی از غذاهای محبوب ایتالیاست که از برجستهترین غذاهای اصلی این کشور به شمار میآید. نانی سبک، پفکی و خمیری که با سس گوجهفرنگی و پنیر موزارلا پوشیده میشود و با مواد تزئینی مختلف مانند زیتون، قارچ، سبزیجات و گوشت به طعم و رنگ عالی میرسد.
لازانیا (Lasagna): لازانیاطرز تهیه غذای خوراک ماهیچه ایتالیایی یک غذای لایهای است که در آن لایههایی از سس گوشت و پنیر با هم در داخل فر پخته میشوند. این غذا با پنیر روی آن تزئین میشود و خوردن آن لذتی بینظیر دارد.
ریزوتو (Risotto): ریزوتو یک غذای کرمی و خمیری است که با استفاده از برنج آربوریو و سوپ مرغ یا سبزیجات تهیه میشود. موادی مانند قارچ، ماهی، و سبزیجات میتواند به آن اضافه شود. ریزوتو یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایتالیایی است.
تیرامیسو: طرز تهیه تیرامیسو فوری را قبلا بررسی کردیم. تیرامیسو یکی از مشهورترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر از لایههای ترکیبی از کرم قهوهای، بیسکویت و کاکائو تهیه میشود و عموماً در ساعت بعد از شام میل میشود.
پاستا (Pasta): خانوادهای گسترده از پاستاها در ایتالیا وجود دارد که هر کدام شکل، طعم و ساختاری متفاوتی دارند و میتوانند با سسهای مختلفی تهیه شوند. طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی را در این صفحه بررسی کردیم.
ساده ترین غذاهای ایتالیایی با گوشت چرخ کرده و برنج
یکی از سادهترین غذاهای ایتالیایی با گوشت چرخ کرده و برنج را می توان به صورت زیر آماده کنیم.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم)
برنج آربوریو (۱ پیمانه)
پیاز خرد شده (۱ عدد متوسط)
سیر خرد شده (۲ حبه)
سس گوجهفرنگی (نیم پیمانه)
پنیر پارمزان رنده شده (نصف پیمانه)
نمک و فلفل به میزان لازم
زیتونها (برای تزئین، اختیاری)
طرز تهیه:
در یک قابلمه، پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و رنگی طلایی بگیرند.
گوشت چرخ کرده را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگ تغییر کند و کاملاً پخته شود.
سس گوجهفرنگی را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. به آهستگی بپزید تا سس به خوراک نفوذ کند و اغلب مواد به هم متصل شوند. میتوانید نمک و فلفل را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
برنج را با آب بجوش در یک قابلمه دیگر بپزید تا نصف پخته شود. آب باید به برنج نفوذ کند.
برنج را به مواد چرخ کرده اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید تا تمام شود.
در یک قابلمه آب را به جوش آورید و گوشت را به آرامی درون آب جوشان بریزید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا برنج کامل پخته شود و توپهای آرانچینی ها جامدتر شوند.
آرانچینی ها را از آب بیرون بیاورید و روی آن ها پنیر پارمزان را بریزید. میتوانید با زیتون تزئین کنید و سرو کنید.
شما می توانید جهت اطلاع از دیگر دستوران پخت و بهترین رستوران های ایران و جهان وب سایت ما را دنبال کنید.